6 жовтня у Білій Церкві відбулися змагання  на дистанціях марафону, півмарафону, 10,6 км та 5,3 км, також було розіграно медалі Чемпіонату України з марафонського бігу серед молоді та дорослих.

На півмарафонській дистанції  тріумфував 22-річний студент  Кам’янець-Подільського національного університету Андрій Атаманюк, який в якості дебютанта зумів обігнати досвідчених опонентів та перемогти з результатом1год04хв53сек, випередивши більше ніж на хвилину найближчих переслідувачів-призерів Івана Стребкова та Роман Ростикуса.

Свою перемогу майстер спорту Андрій Атаманюк прокоментував так:“Біглось добре, як для мого першого півмарафону, то я задоволений і самопочуттям по дистанції, і результатом. Їхали сюди вигравати, так і сталось! Дякую організаторам старту, спонсорам, людям, які весь час підтримували, і нашим військовим, без яких це все було б не можливим.  Наступний старт наприкінці жовтня на чемпіонаті України”.

Вітаємо Андрія та його наставника –заслуженого України Василя Ліщука з успішним черговим виступом на всеукраїнському рівні в літньому сезоні 2024 року!

Від admin