28 вересня згідно  програми святкування Європейського тижня спорту #BeActive  та  Дня міста Хмельницького проведено Кубок генерального директора товариства з додатковою відповідальністю «Хмельницькзалізобетон» Анатолія Корбута з волейболу.

Змагання під гаслом «Спорт доступний кожному! » серед 12 змішаних команд  любителів ( жінки та чоловіки різного віку) з числа мешканців міста Хмельницького та внутрішньопереміщених осіб, а також з села Голосків Меджибізької тергромади відбувались на волейбольних майданчиках в парку Івана Франка.

На урочистому відкритті заходу волейболістів привітали організатори та почесні гості: члени виконкому регіонального відділення НОК  України та начальник Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Василь Головатюк, які  побажали всім учасникам спортивного свята корисно провести своє дозвілля і отримати позитивні емоції ,а найсильнішим-ще й спортивні трофеї.

Крім того, почесний громадянин Хмельницького Віктор Барбалюк ,який тривалий час очолював  дитячо-юнацькі спортивні школи та був заступником міського голови, розповів про свою багаторічну співпрацю з Анатолієм Корбутом в напрямку розбудови спортивної інфраструктури Хмельницького, адже наразі у побудованих за їх безпосередньої участі спорткомплексах  ФСТ «Авангард», ДЮСШ №№1,3,4 займаються руховою активністю тисячі містян.

А перший заступник голови відділення НОК України в області Віктор Флентін відмітив, що саме у спеціалізованому спортзалі ,який знаходиться поруч з ігровими волейбольними майданчиками, зростав титулований  важкоатлет  Сергій Полторацький. Cаме він серед місцевих спортсменів здобув у 1974 році першу медаль чемпіонату Європи, а згодом став олімпійцем (1976р) , переміг на чемпіонатах світу і Європи (1977р).

Надалі, в запеклій боротьбі визначились команди –призерки турніру:

1. «Патріот», 2.« Енергія», 3. «Веранда», які отримали грамоти, медалі та грошові винагороди з призового фонду ТДВ Хмельницькзалізобетон», а переможцям дістався ще й кубок.

Окремими призами відзначили команду з Голоскова та кращих гравців в різних амплуа .

Дякуємо Збройним Силам України!

Від admin