легка-атлетика

– Стадіон «Шкільний» в Іллічівську Одеської області став фартовим для хмельничанина Євгена Воронки.

– Етапи Кубка України з легкої атлетики.

– Витривалість і терпіння ветеранів оцінена нагородами.

Стадіон «Шкільний» в Іллічівську Одеської області став фартовим для хмельничанина Євгена Воронки.

Під час чемпіонату України з легкої атлетики серед школярів 2002-го року народження та молодших у чотириборстві за участю юних атлетів з 9 областей та Молдови він виборов друге місце (259 очок, біг 60 м.  – 7,7 сек., стрибки у довжину – 4м. 72 см., метання м’ячика – 41 м. 50 см., біг 600 м.- 1 хв. 45,0 сек.).

Його команда – обласний центр фізичного виховання учнівської молоді, зайняла 4 місце серед ДЮСШ з доробком у 1025 очок і лише одним пунктом поступилася бронзовій призерці- Херсонській ДЮСШ №3 (1026 очок).

Етапи Кубка України з легкої атлетики

На 1 етапі з бігу та стрибків у Харкові хмельничанка МСМК Марина Бех показала переможний (свій найкращий у сезоні) результат в стрибках у довжину – 6 м. 63 см.

МС кам’янчанка Валентина Загоруйко на другому етапі з легкоатлетичних метань у Кончі Заспі послала у найкращій своїй спробі диск на 46 м. 89 см., що принесло їй третє призове місце.

Витривалість і терпіння ветеранів оцінена нагородами

На трасі, прокладеній алеями з асфальтним покриттям в ЕКСПО Центрі України, змагалися сивочолі легкоатлети.

Нещодавно в Києві зібралися чоловіки та жінки віком понад 30 років, щоб розіграти нагороди чемпіонату України серед ветеранів з бігу та спортивної ходьби на 10 кілометрів поза стадіоном.

Збірну команду нашої області гідно представили 7 досвідчених чоловіків: З- з Хмельницького, 2- зі Славути, красилівчанин та ярмолинчанин.

У бігу відзначиися хмельничани: Олег Прилепа переміг серед 40-49 річних, Микола Стойко здобув срібну медаль у віковій групі 50-59 років, поступившись лише Джеральду Макінтошу з Шотландії, який нині працює в нашій столиці. За ними четвертим фінішував  Юрій Адамков.

Володимир Бохонський з Ярмолинець, якому в червні виповнюється 77, отримав срібну нагороду (група 70-79 років).

У 67-річного красильчанина Миколи Оніщука четверте місце (група 60-69 рр.).

В підсумку збірна області нагороджена дипломом та кубком за першість серед команд третьої групи областей.

Віктор Флентін

Від admin