СIMG_1709портивно-видовищні заходи, присвячені Всеукраїнському дню в області, відбулися на центральному стадіоні Кам’янця-Подільського за участю різних верств населення міста з метою популяризації здорового способу життя через залучення до регулярних занять фізичної культурою та спортом.

На спортивне свято завітали члени виконкому Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України, учасники Олімпійських ігор, очільники місцевої влади та спорторганізацій.

Розпочалося дійство урочистою ходою колони, яку очолили ветерани спорту. З вітальним словом до присутніх звернулися директор департаменту гуманітарної політики міськради Альона Кузема, голова ХОВ НОК України Юрій Краснюк та дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор Олександр Бортюк.

За сприяння розвитку та пропаганди олімпійського руху в регіоні Юрій Краснюк, вручив подяки відділення НОК кращим навчальним закладам міста: індустріальному коледжу, художньому ліцею, НВК № 14, НВК №13, ЗОШ №7 та фахівцям у галузі спорту.

Після показових виступів представників айкідо і тхеквондо відбулися змагання з бігу на різні дистанції.

Наймолодшій учасниці Насті Кицанюк з дитсадка «Колобок» виповнилося 4 рочки, найдосвідченішому – Ернесту Родічеву – 73. У своїх вікових групах переможцями стали:

–                     Марія Чубатюк та Стас Хворостовський (серед дошкільнят);

–                     Денис та Діана Мазури (серед школярів до 10 років);

–                     Владисла Безубчак та Єлезавета Швець (серед школярів до 13 років);

–                      Сергій Сомик став кращим серед юнаків до 17 років. У ветеранів відзначилися Валентин Ліпич та Євгенія Янкун, а серед людей з обмеженими можливостями переміг представник «Інваспорту» Назар Шульга.

Нагородження призерів змагань медалями від ХОВ НОК України провів Олімпійський чемпіон 1976 року з веслування на байдарках Сергій Нагорний.

На думку учасників та організаторів свято спорту вдалося, адже кожен отримав олімпійські сувеніри, сертифікат, солодощі, гарний настрій та масу позитивних емоцій

Відео надано ХОТРК “Поділля-Центр” (м. Хмельницький)

IMG_1709

IMG_1703

IMG_1726

IMG_1736

IMG_1755

IMG_1776

IMG_1784

Від admin