IMG_2032Протягом трьох днів в дитячому оздоровчому містечку «Джерельце» ПАТ «Хмельницькобленерго» (с.Жиленці, Ярмолинецького району) для другої зміни відпочиваючих тривало спортивне свято – сюжетна гра «Малі Олімпійські ігри» .

Церемонія відкриття дійства розпочалася з параду відкриття і шанування усіх 7 команд – загонів на синтетичному газоні футбольного поля стадіону, будівництво якого здійснюється відповідно до сучасних вимог із застосуванням новітніх матеріалів і передових технологій.

На церемонії були присутні очільники Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Після урочистого виносу прапора НОК України, проведення естафети олімпійського вогню з передачею смолоскипа між капітанами команд, виголошення олімпійської присяги директор закладу Олег Віш відкрив «Малі Олімпійські ігри».

А далі понад 200 дітей разом з вожатими продемонстрували свою силу, швидкість, кмітливість та ерудицію в естафетах, конкурсі знавців історії спорту, змаганнях з легкої атлетики, міні гольфу, бадмінтону, дартсу, шахів, шашок, футболу, волейболу, настільного тенісу, малюкболу, плавання, туризму на чудових спортивних аренах і майданчиках, створених у цьому затишному заміському лікувально-оздоровчому  закладі для працівників та дітей енергетиків завдяки постійному піклуванню за їх здоров’я та відпочинок з боку  генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олександра Шпака.

В ході запеклого суперництва в деяких дисциплінах було встановлено 4 рекорди закладу: у плаванні на 25 м вільним стилем Дмитром Солдатенком, 2000 року народження з Харкова у бігу на 60 м серед дівчаток Даяною Граніц, 2003 року народження, у метанні тенісного м’яча Дарією Садовою, 2002 року народження та Даніїлом Макаровим, 2002 року народження з Хмельницького.

  Учасникам спортивного свята була надана  олімпійська сувенірна атрибутика від Хмельницького обласного відділення НОК України, а переможці в індивідуальному заліку отримали медалі, які забезпечила адміністрація ДОМ «Джерельце».

IMG_2021 IMG_2024

IMG_2028 IMG_2032

IMG_2036 IMG_2038

IMG_2043 IMG_2050

IMG_2071 IMG_2069

IMG_2084 IMG_2080

IMG_2091

IMG_2092

Від admin