IMG_9529 За підтримки Хмельницького обласного відділення НОК України у Національній академії Державної прикордонної служби з метою популяризації фізичної культури і спорту та здорового способу життя, масового залучення до спортивних заходів всього персоналу військово-навчального закладу відбулося спортивне  свято.

 

До програми змагань було включено 4 види, в яких взяли участь 256 слухачів академії, що представляли 9 команд.

DSC_0295

У підсумку найкращих результатів досягла збірна 4 навчального курсу факультету охорони та захисту державного кордону, котрі виграли змагання у перетягуванні канату та підтягуванні на перекладені. На другій позиції опинилися представники 3 навчального курсу того ж факультету, які найшвидше подолали легкоатлетичні естафети 10х100 метрів та 6х600 метрів. Замкнула трійку призерів команда 3 навчального курсу факультету правознавства та правоохоронної діяльності.  Підтягування на перекладенні виграв четвертокурсник Богдан Бабич.

IMG_9438IMG_9501IMG_9523

Команда-переможниця в абсолютному заліку відзначена кубком і грамотою, медалі та грамоти від обласного відділення НОК України отримали члени команд призерів у кожному з видів програми.

В організації та проведені заходу активну участь взяв старший викладач кафедри особистої безпеки академії – олімпієць 1996 року, заслужений майстер спорту з веслування на байдарках та каное Олексій Слівінський, член комісії атлетів Хмельницького обласного відділення НОК України.

IMG_9534IMG_9540IMG_9556

Від admin