100_9812

У традиційному Кубку Анатолія Оніщука – майстра спорту міжнародного класу з кульової стрільби, учасника ХІХ Олімпійських ігор в Мехіко, взяли участь учні загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів міста Хмельницького.

На урочисте відкриття змагань зі стрільби з пневматичної гвинтівки, що відбувалися в тирі ЗОШ №10, прибули почесні гості з числа керівників спортивних, освітянських, ветеранських, військово-патріотичних державних і громадських організацій. В своїх виступах в.о. начальника управління молоді та спорту ОДА Сергій Заяц, голова Хмельницького обласного відділення НОК України Юрій Краснюк, голова президії обласної організації Міжнародної асоціації ветеранів фізичної культури та спорту  Віктор Барбалюк, воїни-інтернаціоналісти відмітили зокрема, що наразі наша країна є об’єктом зовнішньої агресії, з початку проведення АТО загинуло 118 військовослужбовців з Хмельниччини. Тому актуальним стало разом з патріотичним вихованням, фізичною підготовкою призовників та допризовної молоді прививати їм навички володіння стрілецькою зброєю. Важлива роль у школах в цьому плані відводиться вчителям предмета «Захист Вітчизни». З метою перевірки рівня підготовки та виявлення кращих спортсменів для подальшого їх удосконалення обласна федерація стрілецького спорту збільшила кількість міських та обласних змагань.

IMG_3123IMG_3124IMG_3127

Цьогоріч найвлучнішими в Кубку Оніщука в особистому заліку стали:

серед юнаків:

  1. Гаврилюк Олег, СЗШ №7
  2. Собчук Володимир, ВПУ №11
  3. Дмитрійчук Дмитро, НВО №5

серед дівчат:

  1. Гілевич Крістіна, НВО №5
  2. Говорун Валерія, СЗОШ №12
  3. Кондратенко Валентина, СЗОШ №12

Всі вони нагородженні медалями та дипломами Хмельницького обласного відділення НОК України. Крім того, кубками відзначенні три найкращі колективи:

  1. СЗОШ№12
  2. НВО№5
  3. СЗШ№7

Медалі та дипломи отримали кожен з 4 учасників команд призерок.

100_9809100_9815100_9823

Від admin