PM555image009

З нагоди відзначення 91 річниці утворення Фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України Хмельницькою обласною організацією за підтримки обласного відділення НОК України протягом 3 днів проведено   Обласний комплексний спортивний захід “Динаміада 2015” серед правоохоронців та рятувальників.

В даних змаганнях взяли участь збірні команди колективів фізичної культури Управління МВСУ, Управління СБУ, Національної академії ДПСУ, Головного управління ФСУ, Головного управління ДСУНС, Управління ПтСУ та військової частини 3053 НГУ, загалом 292 учасника.

Урочисте відкриття заходу відбулось в тренінговому центрі Управління Міністерства внутрішніх справ України в області за участю голови обласної ради Івана Гончара.

У своєму вітальному слові керманич облради наголосив на важливості фізкультури та спорту в повсякденному житті кожної людини.

«Ці змагання популяризують здоровий спосіб життя, а учасники «Динаміади» демонструють, що українська нація прагне бути здоровою та сильною», – сказав Іван Ярославович. Посадовець побажав службовцям гарних професійних здобутків.

1semen

Старт змагань оголосив головний міліціянт області Микола Семенишин, який також є й головою обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

За вагомий особистий внесок у розвиток Олімпійського руху перший заступник обласного відділення НОК України Віктор Флентін вручив подяку НОК України заступнику голови обласної організації ФСТ «Динамо» України Геннадію Домбровському

Правоохоронці та рятувальники змагалися у вправності володіння м’ячем (футзал, волейбол), влучній стрільбі (прикладна стрільба вправа АК-3), витривалості (крос), силі (гирьовий спорт) та реакції і координації (настільний теніс).

В результаті напруженої та безкомпромісної боротьби в спортзалах на спортивних майданчиках в стрілецькому тирі переможцями у футболі і настільному тенісі стали міліціонери, влучніше стріляли і вправніше грали у волейбол представники УСБУ, а швидше бігали і більше разів підіймали гирі – прикордонники. В особистому заліку серед кращих в окремих дисциплінах виділялись майстер спорту Сергій Поліщук (стрільба) з УСБУ, майстер спорту міжнародного класу Олег Каяфа (крос) з НАДПСУ, майстер спорту Балмір Кіквіня (гирьовий спорт) з в/ч 3053. Свою нев’янучу майстерність продемонстрував у настільному тенісі найдосвідченіший учасник «Динаміади» – 69-річний Петро Драпатий з УМВСУ.

IMG_3179IMG_3247

У загальному підсумку на перше місце вийшла команда УМВСУ, другими стали представники НАДПСУ, замкнули трійку призерів спортсмени з СБУ.

Переможці змагань в особистому заліку були відзначені грамотами і медалями відповідних ступенів, цінними подарунками та олімпійською сувенірною атрибутикою, а команди – кубками та  спортивним інвентарем.

PM193image007

Від admin