QYWTxWSqa3w

14 листопада в Києві у матчі відповіді за третє місце суперліги чемпіонату України регбійний клуб « Хмельницький» у важкій боротьбі вдруге обіграв (18:10) команду «Антарес» зі столиці, чим виконав поставлене завдання на 2015 рік.

Як повідомив голова обласної федерації Олег Плахотнюк, хмельничани провели сезон так, щоб вийти на пік форми саме в листопаді, коли відбулися стикові матчі за остаточний розподіл місць чемпіонату суперліги з регбі-15.
Після непереконливої перемоги над киянами вдома з рахунком 17:12, у другій грі подоляни вже у першому таймі зробили заявку на позитивний кінцевий результат і, захопивши ініціативу, пішли на перерву за рахунку 11:3 на свою користь. А після того як їм вдалося збільшити перевагу (18:3), всі сумніви щодо переможця розсіялися.
Тож після дворічної перерви гравці та тренерський склад РК «Хмельницький» знову отримали бронзові медалі, підтвердивши статус найсильнішої аматорської команди країни.
А попереду наших лише професійні клуби «Олімп» (Харків) та «Кредо-63» (Одеса). Цьогоріч чемпіонство здобули харків’яни, котрі двічі переграли (17:15 та 19:7) своїх опонентів з приморського міста.

bO1A1SBL9TUvBTcxliBDCI

Від admin