IMGP6727

Упродовж двох днів на алеях парку 900-річчя Луцька 372 спортсмени різних вікових груп, в тому числі 21 з Хмельниччини, боролися за нагороди чемпіонату України.

Збірна нашої області зайняла третє місце серед 24 команд і повернулася додому з Кубком. Попереду спортсмени Дніпропетровської та Київської областей.
В особистому заліку до числа призерів пробилися :
• Вадим Лонський (юнаки – 17, срібло, 3км) зі Старосинявського району;
• Тетяна Палінкаш (дівчата – 17, срібло, 2км, лише 3 секунди програла чемпіонці) з Кам’янця-Подільського;
• Наталія Легонькова (жінки, срібло, 4км) Полонський район;
• Вікторія Калюжна (жінки – молодь, бронза, 6км) з Полонського району;
• Віталій Капітанець (чоловіки-молодь, бронза, 8км, лише 4 секунди програв чемпіону і 3 секунди срібному призеру) з Кам’янця-Подільського
До чільної десятки на різних дистанціях пробіглися Василь Сабуляк (5), Єгор Жуков (8), Олег Каяфа (9), Іванчук Дмитро (7), Ігор Порозов (6) з Полонського району, Тарас Чукань (9) та Ігор Ярмоленко (10) зі Старосинявщинни.
Свій вагомий внесок зробили наймолодші – 15-річні дівчата зі Славути Ірина Мамонтова та Діана Мартинчук, котрі фінішували на кілометровій дистанції 14 та 15 відповідно серед 60 учасниць.
У змішаній естафеті 4 по 1 кілометру подоляни стали шостими.
Серед 21 дитячо-юнацької школи спортсмени із Старосинявської ДЮСШ зайняли 5 місце, поступившись лише командам з обласних центрів.
Готували членів нашої збірної до чемпіонату тренери Володимир Ліщук, Любов Івчук з Полонного, Іван Чорний зі Старої Синяви, Тетяна Черняк з Славути, Леонід Рибак з Хмельницького та Василь Ліщук з Кам’янця-Подільського.
Склад збірної України на чемпіонат Європи, що 13 грудня прийматиме французький Єр, буде оголошено до 25 листопада на виконкомі федерації легкої атлетики України.

IMGP6767IMGP6896

Від admin