IMG_7614

З метою пропаганди здорового способу життя, формування у молодого покоління свідомого ставлення до свого фізичного, психічного та соціального здоров’я департаментом освіти і науки, управлінням молоді та спорту Хмельницької ОДА,

регіональним відділенням Національного олімпійського комітету України та обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно організовано і проведено обласний фестиваль «Молодь обирає здоров’я».
До Хмельницького обласного спеціалізованого ліцею-інтернату в галузі науки прибули 9 команд з міст та районів краю, котрі своїми змістовними, яскравими 10-хвилинними виступами в актовій залі викликали багато позитивних емоцій у глядачів і журі.
Чимало оплесків дісталось «Корчагінським соколам» з Шепетівки, яких, після демонстрації складних злагоджених акробатичних дій в поєднанні з чітким висвітленням інших цінностей здоров’я, визнали переможцями фестивалю.
Завдяки артистизму та самовіддачі першість з ними розділила команда «Антивірус» з міста Нетішин. До числа призерів увійшли колективи «Генерація нових українців» з Білогірського району та «Мікс- Арт» з Городоцького району.

IMG_7645IMG_7602IMG_7419
До нагородження усіх учасників команд призами, дипломами, а також сувенірною олімпійською атрибутикою долучився перший заступник обласного відділення НОК України Віктор Флентін.
Присутні на фестивалі мали також змогу особисто поспілкуватись з Олімпійською чемпіонкою з вільної боротьби, членом НОК України Іриною Мерлені, котра у спортзалі провела з усіма бажаючими «руханку».
Крім того, в показових виступах свою майстерність з рукопашного бою продемонстрували вихованці спортивної підготовчо-міліцейської школи «Самсон-Право» (м. Хмельницький).
Всього у фестивалі було задіяно біля 250 осіб.

IMG_7414IMG_3229

Від admin