IMG_3235З нагоди відзначення 91-ї річниці заснування фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України центральними вулицями міста Хмельницького відбувся легкоатлетичний пробіг, в якому взяли участь біля 200 силовиків та рятувальників.

Крос Дружби був ініційований головою обласної організації ФСТ «Динамо» генерал-майором міліції Миколою Семенишиним і організований та проведений динамівцями спільно з Хмельницьким обласним відділенням Національного олімпійського комітету України.
У заході взяли участь керівництво та вільний від виконання службових обов’язків особовий склад обласного управління та міськрайорганів внутрішніх справ, прикордонної академії, військової частини 3053 Нацгвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій. Протяжність дистанції, яку подолали учасники пробігу, склала біля 4-х кілометрів.
— Ми організували цей Крос дружби для того, щоб показати, що нашій країні потрібне здорове суспільство, здорове підростаюче покоління, — сказав голова обласної організації ФСТ «Динамо». — А хто ж має показувати приклад, як не силовики — ті люди, на яких лежить обов’язок служити та захищати.

IMG_3232IMG_3238PM760image007
Забіг, що стартував від політехнічного коледжу за маршрутом: вулиці Зарічанська – Свободи – Прибузька – Старокостянтинівське шосе – Зарічанська, очолили Микола Семенишин, ректор Національної академії Державної прикордонної служби України Олег Шинкарук, перший заступник ХОВ НОК України Віктор Флентін.
Після пробігу Микола Семенишин особисто провів «руханку» з учасниками Кросу Дружби, а Віктор Флентін вручив йому кубок, кепку і футболку з надписом «Ти лідер. Твори! Вивчай! Перемагай! Почни з себе», а членам президії обласної організації ФСТ «Динамо», котрі успішно подолали дистанцію, пам’ятні медалі та дипломи. Усім учасникам дійства дісталися на згадку сертифікати, значки з олімпійською символікою, гарячий чай з бутербродами і хороший настрій.

PM892image008PM248image009PM297image010PM679image015PM637image014PM881image013

Від admin