З метою популяризації та розвитку олімпійського руху, розширення світогляду і розвитку творчих здібностей шкільної молоді, стимулювання пізнавальної та соціальної активності громадян, підняття престижу подільського спорту проведено Обласний конкурс малюнків «Олімпійська листівка» та Вікторину знавців олімпійського руху Хмельниччини «Олімпійський ерудит».

Упродовж місяця (з 15 листопада до 15 грудня 2015 року) до організаторів цих заходів (Хмельницького обласного відділення НОК України та Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти) надійшло 207 дитячих малюнків на спортивну тематику з використанням олімпійської символіки та 72 анкети з відповідями на вікторину з більшості міст і районів області.

Компетентне журі після розгляду і оцінки наданих творчих робіт, відсіявши копії та запозичені сюжети, врахувало їх органічність та оформлення і визначило переможців та призерів конкурсу у трьох вікових групах:

6-9 років:

1. Панцир Іван (Кам’янець-Подільський ЦДЮТ).

2. Бурячок Анна (Кам’янець-Подільський ЦДЮТ).

2. Кіпран Валерія (Судилківський НВК, Шепетівський район).

3. Квасньовська Юліана (Дашковецький НВК, Віньковецький район).

3. Ярош Анна (Хмельницький колегіум ім. В.Козубняка).

10-14 років:

1. Баваровська Лілія (Гвардійський НВК, Хмельницький район).

2. Данилюк Євгенія (Нетішинська ЗОШ №4).

3. Попіль Ілона (Дашковецький НВК, Віньковецький район).

3. Мельник Марина (Ружичанський НВК, Хмельницький район).

Старші 14 років:

1. Кушнірук Юлія, (Славутський ліцей-інтернат).

2. Норкіна Анастасія (Ходоровецька ЗОШ І-ІІІ ст., Кам’янець-Подільський район).

3. Ярощук Олена (Славутський ліцей – інтернат).

Згідно повноти отриманих правильних відповідей на 30 запитань вікторини кращими олімпійськими ерудитами визнано:

1. Чудик Андрій (м. Хмельницький, 30 років, 29 балів).

2. Мельник Іван (м. Хмельницький, 21 рік, 29 балів).

3. Горобець Петро (с. Мар’янівка, Теофіпольського району, 14 років, 28 балів).

Крім того, сама юна (Гетманчук Діана, м. Шепетівка, 8 років, 26 балів) і найдосвідченіший (Мазур Олександр, м. Деражня, 68 років, 22,08 балів) учасники вікторини отримають пам’ятні дипломи і заохочуючи призи.

Церемонію нагородження переможців конкурсу та вікторини з числа жителів міста Хмельницького та Хмельницького району буде проведено у лютому 2016 року під час урочистостей з нагоди відкриття ІІ Зимових юнацьких олімпійських ігор.  Іногородні номінанти отримають нагороди під час проведення спортивно-масових заходів у місцях їхнього проживання.  Про час і дату буде повідомлено додатково.

Ознайомитися з кращими роботами конкурсу можна буде на виставці в ХОІППО за адресою: вул. Озерна,14, читальна зала. Відкриття виставки відбудеться 27.01.2016 року.

Вітаємо переможців та дякуємо конкурсантам за активну участь

 

 

Від admin