За підтримки Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України в місті Красилові проведено популярний серед учнівської молоді міжобласний турнір з волейболу «Новорічно-Різдвяний кубок-2016» за участю 6 команд, укомплектованих дівчатами 2002-2003, 2004 і молодше років народження.

На цих традиційних змаганнях юні спортсменки з Хмельницької та Вінницької областей мали змогу підвищити свою майстерність і закріпити дружні зв’язки між собою.

Під час цікавих і безкомпромісних матчів, за якими спостерігало чимало місцевих вболівальників волейболу, визначились переможці: у старшій групі – команда Красилова, в молодшій – колектив Калинівської РДЮСШ «Авангард», які отримали кубки. Всім учасникам змагань команд – призерок медалі, грамот та нагородну атрибутику вручив член Виконкому Хмельницького обласного відділення НОК України Валерій Лобов.

Спеціальні призи отримали найкращі гравці турніру в різних номінаціях: «кращій нападник», «кращій зв’язуючий», «кращій блокуючий» , «кращій гравець».

Від admin