З 27 січня в бібліотеці Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти було розгорнуто виставку кращих дитячих малюнків обласного конкурсу «Олімпійська листівка».

17 лютого в цьому приміщенні під час семінару методистів з фізичної культури районних (міських) методичних кабінетів проведено церемонію нагородження переможців вказаного конкурсу та вікторини знавців олімпійського руху «Олімпійський ерудит».

Дипломи, медалі відповідних ступенів та призи номінанти  отримали з рук першого заступника голови Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України Віктора Флентіна.

У своєму виступі він повідомив, що восени поточного року школярам буде запропоновано взяти участь у новому конкурсі малюнку на спортивну тематику «Мої враження від Олімпіади в Ріо», організаторами якого виступлять Хмельницьке обласне відділення НОК України спільно з Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Крім того, в рамках реалізації акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» Віктор Володимирович продемонстрував присутнім книгу «Життя в польоті» про видатного спортсмена Сергія Бубку і передав її разом з англомовним примірником в ХОІППО для поповнення постійно-діючої експозиції олімпійської літератури в бібліотеці цього навчального закладу.

Від admin