IMG_3769За підтримки регіонального відділення НОК України в Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді проведено Відкритий обласний турнір «Олімпійські надії» зі спортивної гімнастики.

 69 дівчат та 49 юнаків віком від 8 років і старші – початківці і вже досвідчені спортсмени з Черкас, Орджонікідзе (Дніпропетровської області)  та Хмельницького у двох спеціалізованих гімнастичних залах змагалися у багатоборстві для набуття досвіду суперництва з однолітками, опробування нових програм.

На урочистому відкритті турніру їх привітали в.о. начальника управління молоді та спорту ОДА Сергій Заяц, перший заступник голови Хмельницького обласного відділення НОК України Віктор Флентін, учасниця зимових Олімпійських ігор у Ванкувері та Сочі, член збірної команди України з фрістайлу (акробатика)  Ольга Полюк ,яка розпочала своє сходження у великий спорт саме в цьому залі як гімнастика.

Приємно була вражена представниця Хмельницького Яна Павлік, яка отримала подарунок з нагоди свого 12-річчя з рук досвідченої олімпійки.

Судді належним чином оцінили комбінації юних гімнастів, визначили кращих у кожній групі, яка враховувала вік учасників і складність програми (від першого юнацького розряду до майстра спорту).

Тож серед дівчат переможцями стали: Шумеляк Дарина, Бледюк Аліна, Шевельова Поліна, Кушнір Настя, Лавріненко Вікторія, Заболотна Катерина, Рідецька Каріна ,Степусь Марія, Паращина Настя, Журавська Олена, Мніца Вікторія, Тетеря Ірина, Мороз Олександра, Патлата Ірина, Дядюк Альона.

А серед юнаків першість здобули: Березюк Юрій, Клеменчук Дмитро, Анаєв Артур,Рожком Влад, Кочержук Олександр, Глоба Михайло, Дунець Максим, Джура Дмитро.

Всі переможці та призери отримали дипломи, медалі ,сувеніри від Хмельницького обласного відділення НОК України.

Привернула Увагу присутніх спортсменів та глядачів розгорнута фотовиставка епізодів виступів гімнастів на попередніх турнірах.

IMG_3810 IMG_3800 IMG_3773 IMG_3782 IMG_3769

Від admin