IMG_47317 квітня з нагоди відзначення Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров’я в НВК №2 проведено загальношкільну ранкову зарядку.

В цьому навчальному закладі, який включений до Всеукраїнської мережі шкіл олімпійської освіти, зарядка яка є запорукою здорового способу життя та здоров’я людини і нації, проводиться щоденно по-класно перед  початком 1 уроку.

Наразі біля 35% учнів НВК відвідують ДЮСШ міста і мають вагомі здобутки на обласних, всеукраїнських та міжнародних аренах. Ще 125 школярів регулярно займаються безпосередньо в гуртках НВК футболом і баскетболом у двох спортзалах, на стадіоні та двох майданчиках, один з яких з синтетичним покриттям.

Заклад пишається своїм випускником – Дмитром Янчуком, чемпіоном Європи та призером світу з веслування на каное, кандидатом до національної  Оліміпйської команди в Ріо-де-Жанейро. До комплексу на захід завітали постійні партнери-представники Хмельницького обласного відділення НОК України та Обласного центру здоров’я населення «Спорт для всіх». Під ритмічну музику понад 800 учнів разом з вчителями та протягом 10 хвилин на майданчику закладу залюбки виконували рухливі вправи.

Перший заступник голови Хмельницького обласного відділення НОК України в рамках реалізації акції НОК України «Олімпійська книга» передав спортивну літературу директору НВК Оксані Корегановій та вручив сувеніри учасникам танцювальної групи.IMG_4676 IMG_4661 IMG_4603 IMG_4568 IMG_4731

Від admin