IMG_4148Протягом трьох днів в спортивному залі місцевої ДЮСШ №1 сім команд змагалися у V відритому чемпіонаті міста Хмельницького з гандболу серед дівчат 2004 року народження та молодших на призи заслуженого майстра спорту України Лариси Заспи.

Саме тут розпочала своє сходження у великий спорт ця уславлена гандболістка, яка тривалий час грала у професійних клубах і в збірній Україні в якості надійного голкіпера і дістала вагомих здобутків та міжнародних аренах: виграла чемпіонат світу серед молоді, престижні Європейські клубні турніри, бронзу Олімпіади – 2004.

Цей турнір започаткований з ініціативи Лариси і проводиться під патронатом Національного олімпійського комітету України для набуття ігрового досвіду юним спортсменкам, налагодженню дружніх стосунків між ними.

Багато теплих і напутніх слів почули гравці команд під час урочистого відкриття чемпіонату від начальника міського управління молоді та спорту Сергія Ремеза, першого заступника Хмельницького обласного відділення НОК України Віктора Флентіна, голови обласної федерації гандболу Олександра Якушева, очільника ветеранського спортивного руху області Віктора Барбалюка, за участі якого збудовано ДЮСШ №1. Вони запевнили, що і в подальшому будуть підтримувати ці популярні змагання, а також вручили капітанам команд сувеніри та солодощі.

Підняли хороший настрій присутнім показові виступи танцювальних колективів міського дитячого телеагенства «Фріденс».

IMG_4162 IMG_4175 IMG_4169

В ході цікавих поєдинків кращою перша команда з міста Тернополя, яка виграла всі 6 матчів, в тому числі у господарів з різницею в три м’ячі.

Остаточне розміщення команд – призерок:

1. Тернопіль – І.

2. Хмельницький (ДЮСШ №1).

3. Кам’янець-Подільський.

які нагороджені кубками та дипломами, а їх гравці медалями та грамотами відповідних ступенів.

Поза увагою організаторів не залишився жоден спортсмен та тренер, яким вручили напам’ять сувенірну атрибутику від Національного олімпійського комітету України. Троє кращих гравців кожної з команд отримали призи.

IMG_4134 IMG_4137 IMG_4153 IMG_4151 IMG_4145 IMG_4140

Від admin