840 юних спортсменів 1999 року народження і молодших з 20 районів взяли участь у літніх Cільських спортивних іграх Хмельницької області серед сільських школярів та учнів ДЮСШ «Колос» під гаслом «Хто, ти майбутній олімпієць?».

До програми змагань включено такі види спорту, як бокс, боротьба вільна, важка атлетика, гандбол, дзюдо, легка атлетика та настільний теніс.

Урочисте відкриття за участю очільників Старокостянтинова та району, керівників управління молоді та спорту обласної державної адміністрації, обласного сільського спортивного товариства «Колос», регіонального відділення Національного олімпійського комітету України відбулося на центральному стадіоні міста.

Саме тут путівку у великий спорт отримали вихованці місцевої ДЮСШ: олімпійці – легкоатлети, Анатолій Бондарчук (Олімпійський чемпіон, бронзовий призер з метання молота), Андрій Соколовський (дворазовий учасник Олімпійських ігор) та Віктор Черниш (бронзовий призер І Юнацьких Олімпійських ігор) в стрибках у висоту.

В ході гострої конкуренції перше загальнокомандне місце вибороли спортсмени з Кам’янець-Подільського району. На другій позиції опинилися Деражнянці, а на третій – зі Старокостянтинівського району.

 

 

Від admin