В IV Спартакіаді ветеранів спорту м. Полонного та сусідніх міст і селищ взяли участь команди з м.Полонне, м. Шепетівка, смт. Понінка, с. Новоселиця (Хмельницька область) та м. Баранівка (Житомирська область).Організаторами спортивного свята, присвяченого Олімпійському дню та Дню Конституції України, виступили Полонська міська рада і районний осередок ветеранів фізичної культури та спорту, ініціативу яких підтримали обласні відділення Національного олімпійського комітету та МАФіС.

Під час урочистого відкриття заходу керівники міст та районів висловили щиру вдячність ветеранам за довголіття в спорті, пропаганду здорового способу життя, олімпійського руху, розвиток спортивних відносин між громадами сусідніх населених пунктів.

А далі 96 спортсменів віком понад 35 років, серед яких найдосвідченішому Михайлу Кременю з м. Баранівка виповнилося 78 років, розпочали суперництво в 5 видах програми на спортивних базах місцевих професійного аграрного ліцею та ЗОШ І-ІІІ ст. №6.

Здобувши першість у настільному тенісі, шахах та міні-футболі, перемогу у загальнокомандному заліку вибороли полончани. Ветерани з смт. Понінка, які були кращими у волейболі, зайняли підсумкове 2 місце, а третіми стали спортсмени з с. Новоселиця, які виграли змагання снайперів баскетболу.

Організатори визначили також найкращих гравців в окремих дисциплінах. Це баскетболісти Вільгельм Бачінський та тенісист Олег Шуляк з Полонного, волейболіст Володимир Андрушко з Понінки і футболіст Василь паламарчук з Новоселиці.

Переможці і призери Спартакіади нагороджені грамотами, кубками, медалями, спортінвентарем, а всі учасники отримали сувенірну атрибутику з символікою Олімпійського дня від обласного відділення НОК України та обласного відділення МАФіС.

Від admin