Понад 100 спортсменів, які представляли 12 команд з 9 регіонів України, взяли участь у Кубку Анатолія Онищука.

Ці змагання, започатковані Хмельницьким обласним відділенням НОК України, стали традиційними і популярними. На вогневі рубежі цьогоріч вийшло чимало досвідчених спортсменів, у тому числі 16 майстрів спорту та майстрів спорту міжнародного класу, а також дворазовий паралімпійський чемпіон заслужений майстер спорту Олександр Колодій.

В особистому заліку по три золоті медалі завоювали Юрій Чук з Черкас у стрільбі з гвинтівки (вправи ГП-6, МГ-6, МГ-9) та Богдан Кириленко з Вінниці у стрільбі з пістолета (вправи ПП-3, МП-6, МП-8).

У стрільбі з гвинтівки серед жінок дві найвищі нагороди здобула вінничанка Олеся Щерба (вправи МГ-5 та ГП-4), а її землячка Світлана Огер стала кращою у дисципліні МГ-9.

Не було рівних в умінні стрільби з пістолета представницям Херсону Олені Якушевій (вправа МП-5) та Вероніці Дробот (вправа ПП-2).

У стрільбі по рухомій мішені з пневматичної гвинтівки на відстань 10 метрів всі п’ять перших місць на рахунку господарів турніру – Андрія Кисельова (ГП-11а), Дениса Баблюка (ГП-12), Дмитра Дмитрійчука (ГП-11), Ірини Беднаровської (ГП-11) та Крістіни Гілевич (ГП-11а) – вихованців Хмельницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

Загальнокомандна перемога також дісталася представникам «Колосу», на другому та третьому місцях опинилися спортсмени з Вінниці (МФС та ДЮСШ).

 

Від admin