img_7125За підтримки відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області в селі Шарівка Ярмолинецького району відбувся ХІІ обласний турнір з волейболу серед дівчат 2001 року народження і молодших пам’яті Панькевич Н.В.

Панькевич Ніна Володимирівна  тривалий час успішно суміщала посаду директора і тренера місцевої міжгосподарської дитячо-юнацької спортивної школи, виховала не одне покоління здібних волейболістів, які ставали переможцями і призерами багатьох обласних і всеукраїнських змагань серед сільської молоді.

В ході цікавих поєдинків першість впевнено здобули дівчата з міста Деражня (тренер Юзефа Слівінська) , які мають великий досвід виступів на офіційних чемпіонатах і кубках України серед ровесників, а особливих успіхів досягли у пляжному волейболі. На другому місці колектив з с. Шарівка, третіми стали волейболісти з Кам’янця – Подільського.

Гравці команд-призерок відзначені дипломами, медалями ,а всі учасники отримали сувенірну атрибутику НОК України.

Кращі гравці команд: Анна Семенова, Тетяна Вишневська (Деражня), Настя Висоцька, Софія Дубчак (Хмельницький), Дарія Ткачук, Ліана Стрела (Шарівка), Крістіна Буток, Дарія Фурман (Кам’янець-Подільський) нагороджені призами.

img_7160 img_7130 img_7128 img_7125

Від admin