Урочисто і святково було днями у Колісецькій ЗОШ І-ІІ ступенів, що у Теофіпольському районі на Хмельниччині, під час урочистого відкриття там спортивного залу і відділення волейболу районної освітянської ДЮСШ.

До цього навчального закладу завітало чимало запрошених гостей із сусідніх сіл, районного та обласного центрів, яким небайдуже активне дозвілля місцевої молоді, що бажає займатись спортом в хороших умовах.

За півтора роки за ініціативи колишнього випускника школи, а нині голови райради Віктора Лебединського, місцевою громадою за фінансової підтримки ряду сільськогосподарських господарств району (Теофіпольська філія ПрАТ «Зернопродукт МХП», ФГ «Кунчанський», ТОВ «Святець») занедбаний клуб було перетворено в спортивну споруду для занять ігровими видами та проведення уроків фізкультури.

Після перерізання стрічки, освячення залу, показових виступів місцевих аматорів сцени та спорту, для якісного проведення занять з фізичної підготовки у закладі директору школи було символічно передано тенісний стіл від меценатів, а в рамках Всеукраїнських акцій НОК України «Олімпійський куток» та «Олімпійська книга» – вручені олімпійська література та спортінвентар.

Після всіх урочистостей відбувся турнір з волейболу між юнацькими командами 8-9 класів із навколишніх населених пунктів.

Перемогу здобули школярі із села Святець, на другому місці – місцеві волейболісти, а третіми стали спортсмени з с. Воронівці.

Чемпіонам дістався кубок, а всім гравцям команд – олімпійські сувеніри від Хмельницького обласного відділення НОК України.

Від admin