У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва протягом місяця було розгорнуто фотовиставку найкращих світлин конкурсу «Хмельницький крізь об’єктив».

Захід проводився уже в тринадцяте і цьогоріч його присвятили 586-й річниці міста Хмельницького. Участь у ньому взяли як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва. Переможців визначало журі на чолі з міським головою Олександром Симчишиним.

46 учасників конкурсу не лише з обласного центру, але й з Бердичіва, Кам’янця-Подільського, Львова, Харкова і Києва, надали 306 фотографій. За ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області в ньому взяли участь переможці обласного етапу Всеукраїнського конкуру спортивної фотографії – 2017, що проводиться під егідою НОК.

Приємно відзначити, що в одній із трьох номінацій, а саме «Ми – єдина Україна» перше місце здобув Володимир Дубас з фотороботою «Сила волі».

53 кращих фотографії, в тому числі 8 на спортивну тематику, 25 учасників були відібрані на виставку, яку відкрили 21 вересня.

Тоді призери конкурсу отримали нагороди з рук міського голови. Диплом учасника виставки-конкурсу фотографій вручили і першому заступнику голови НОК України в області Віктору Флентіну (демонструвались дві його роботи).

Крім того, за результатами голосування відвідувачів виставки першому у номінації «Приз глядацьких симпатій» здобув відомий фотомитець – голова Львівської організації Національної спілки фотохудожників України Володимир Дубас, в представлених роботах якого виділялись фотографії на спортивну тематику.

Від admin