За підтримки обласного відділення НОК України та обласної організації ФСТ «Динамо» України на Хмельниччині відбулися змагання з масових і службово-прикладних видів спорту серед команд органів та установ кримінально-виконавчої служби Хмельницької області – «Динаміада-2014», присвячена 23-й річниці Незалежності України.

На урочистому відкритті заходу були присутні: голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус, голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар, керуючий відділу по взаємодії з правоохоронними органами та військовими формуваннями Хмельницької єпархії Української Православної Церкви отець Сергій, відповідальний секретар Хмельницького обласного відділення НОК України Віктор Флентін. За ініціативи останнього був запалений Олімпійський факел, який передали всім капітанам команд-учасниць заходу.

Цією символічною естафетою Хмельниччина підтримала молодих українців, що відправилися на ІІ Юнацькі Олімпійські ігри. До програми «Динаміади-2014» були включені змагання з легкоатлетичного кросу, гирьового спорту та групові турніри міні-футболу та волейболу.

Змагання з легкоатлетичного кросу проводилися на трьох дистанціях: 1000 м, 2000 м, 3000 м. Кращими кросменами стала команда Замкової ВК №58, другими – Шепетівської ВК №98, третіми – Ізяславської ВК№31.

Перед офіційними змаганнями з гирьового спорту отець Сергій особисто продемонстрував майстер-клас у поштовху гирею 24 кг. В змаганнях силачів кращими стала команда Управління ДПтС України у Хмельницькій області, другими – Райківецька ВК №78, третіми – Шепетівська ВК №98.

В перший день змагань цінні подарунки, медалі, грамоти та кубки отримали переможці та призери в легкоатлетичному кросі та гирьовому спорті.

У другий день турніру відбулися півфінальні та фінальні матчі з міні-футболу та волейболу. У напруженій боротьбі на футбольному полі перемогу святкувала команда Райківецької ВК №78. На волейбольному майданчику найкращими стали представники Райківецької ВК №31.

У загальнокомандному заліку переможцем «Динаміади – 2014» Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області стала команда Райківецької ВК №78, другими – команда Замкової ВК №58, третіми – Шепетівської ВК №98.

Від admin