У день святкування 583-ї річниці міста Хмельницького в сесійній залі міської ради відбулося урочисте зібрання, під час якого найвагоміші відзнаки рідного міста отримали найкращі хмельничани у всіх сферах життєдіяльності: праці, творчості та спорті.

Міський голова Сергій Мельник серед перших нагороджених вручив посвідчення та знак «Почесний громадянин міста Хмельницького» Олімпійській чемпіонці з вільної боротьби, а нині очільнику управління молоді та спорту облдержадміністрації Ірині Мерлені.

Окрім безліч титулів та нагород колекція уславленої спортсменки поповнилась новою. Вона стала наймолодшою жителькою міста, котра отримала найвищу нагороду Хмельницького.

Ірина третя особистість міста у галузі фізичної культури та спорту, якій присвоєно це високе звання за ініціативою Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України та обласної організації Міжнародної асоціації фізичної культури та спорту.

Раніше такого титулу удостоювались Олімпійський чемпіон з веслування на байдарках Сергій Нагорний та заслужений тренер України з важкої атлетики Михайло Мацьоха.

Від admin