Напередодні 90-річчя ФСТ «Динамо» України керівники Хмельницького обласного відділення НОК України завітали до Національної академії державної прикордонної служби України – одного з провідних колективів фізичної культури обласної організації товариства.

В урочистій обстановці під час загального шикування особового складу академії голова відділення Юрій Краснюк привітав присутніх з ювілеєм ФСТ «Динамо» і вручив подяки ректору військового навчального закладу Валерію Райку, його першому заступнику Валерію Калюжному та колективу кафедри особистої безпеки за вагомий внесок в розвиток олімпійського руху на Хмельниччині.

Під час заходу були відзначені окремі курсанти, що нині примножують спортивну славу академії – призери легкоатлетичного пробігу до Дня міста Хмельницького, а також були обговорені шляхи подальшої співпраці.

В рамках всеукраїнських акцій НОК України – «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» колективу фізичної культури академії передано комплект науково-методичної, популярної літератури на олімпійську тематику та спортивний інвентар.

Від admin