На сьомий етап Відкритого всеукраїнського турніру з фехтування на шпагах «Ліга 10-13» до спорткомплексу Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №3 прибуло 199 юних мушкетерів віком до 13 років з 12 міст нашої держави.

Під час змагань, які були проведені протягом одного дня на 12 фехтувальних доріжках, судді визначили найкращих у трьох вікових групах.

У підсумку першість здобули Антон Яковлев (Київ) та Анастасія Зєлєнцова (Харків) серед дітей 2001-2002 років народження, Михайло Кубліцький (Київ) та Єва Мазур (Хмельницький) – серед одноліток 2003-2004 р.н., Ната Горецька (Ужгород) та Даніїл Мазур (Хмельницький) – серед дітей 2005 р.н. І молодших.

Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі, дипломи, подарунки, солодощі.

Відзначені були також усі фехтувальники, які увійшли до чільної вісімки.

Забезпечили нагородну атрибутику і хороший настрій організатори турніру: Федерація фехтування України, дирекція «Ліги 10-13» та Хмельницьке обласне відділення НОК України, яке регулярно підтримує турніри з фехтування – пріоритетного для області виду спорту.

В середині грудня 16 кращих юних шпажистів у кожній віковій групі розіграють абсолютну першість «Дитячої ліги» в Києві на турнірі найсильніших.

Від admin