breng_rung_6Кафедра здоров’я людини гуманітрано-педагогічного факультету Хмельницького національного університету 24 березня поточного року в рамках Обласного історичного брейн-рингу «Олімпізм та сучасність» серед студентів ВНЗ ІІІ-IV р.а. напрямів підготовки «Фізичне виховання», «Здоров’я людини» до відзначення Міжнародного дня здоров’я провела І етап даного заходу.

Кожна академічна група сформувала команду з 6 студентів. Змагання проводились за коловою системою, тобто кожна команда зустрічалась в очному поєдинку зі всіма опонентами. Кожній парі команд задавалось по 5 запитань за темами «Олімпійські ігри Стародавньої Греції» та «Олімпійська Україна». Протягом однієї хвилини відбувалось обговорення та команда надавала відповідь.

Правильність наданих відповідей оцінювало журі у складі: заслуженого працівника фізичної культури і спорту, канд. пед. наук., доцента Свіргунця Є.М., кандидата наук з ФВіС, доцент Солтик О.О..

За одноголосним рішенням журі, за результатами надання відповідей в процесі проведення ігор, кращим знавцем олімпійського та спортивного руху напряму підготовки «Здоров’я людини» Хмельницького національного університету був визнаний Мельник Іван (група ЗЛ-12) який отримав спеціальний приз від оргкомітету книгу «Культурное наследие Древней Греции и Олимпийские Игры».

За результатами проведення І етапу обласного історичного брейн-рингу «Олімпізм та сучасність» серед студентів ВНЗ ІІІ-IV р.а. напрямів підготовки «Здоров’я людини» до відзначення Міжнародного дня здоров’я призові місця розподілились наступним чином:

І місце – академічна група ЗЛ-12;

ІІ місце –  академічна група ЗЛ-14;

ІІІ місце – академічна група ЗЛ-11.

Команда переможець була відзначена Кубком та грамотою.

За результатами проведеного першого етапу буле сформована збірна команда університету для участі у Обласному історичному брейн-рингу «Олімпізм та сучасність» серед студентів ВНЗ ІІІ-IV р.а. напрямів підготовки «Фізичне виховання», «Здоров’я людини» до відзначення Міжнародного дня здоров’я, де суперники будуть більш складні. Попередньо до участі в якому заявились команди Хмельницького інституту соціальних технологій Університету «України» та Кам’янець-Подільського НУ.

Від admin