За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області у місті Красилові проведено популярний серед учнівської молоді всеукраїнський  турнір з волейболу.

На цих традиційних змаганнях 10 команд юних спортсменок з Рівненської, Вінницької та Хмельницької областей, які були укомплектовані дівчатами трьох вікових груп, мали змогу підвищити свою майстерність і закріпити дружні зв’язки  між собою.

У спортивному комплексі Красилівської ДЮСШ упродовж двох днів тривала запекла боротьба за право стати найкращими. Відповідно до умов адаптивного карантину змагання проходили без глядачів та вболівальників. Проте, завдяки встановленим у 2021 році за кошти бюджету громади камерам відеоспостереження, для усіх любителів волейболу вперше велась статична відео онлайн трансляція турніру.

Після цікавих і безкомпромісних матчів у підсумкових таблицях волейбольні колективи розмістились у такому порядку:

У віковій категорії 2004-2005 років народження :

І місце – Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю

ІІ місце – Калинівська ДЮСШ “Авангард”

ІІІ місце – Красилівська ДЮСШ

в категорії 2006 – 2007 років народження :

І місце – Калинівська ДЮСШ “Авангард”

ІІ місце – Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю

ІІІ місце – Красилівська ДЮСШ

в категорії 2008-2010 років народження:

І місце – Калинівська ДЮСШ “Авангард”

ІІ місце – Красилівська ДЮСШ 2008-2009 років народження

ІІІ місце – Красилівська ДЮСШ 2009-2010 років народження.

Усім учасницям команд-призерок змагань грамоти, медалі відповідних ступенів та олімпійську сувенірну  атрибутику і кубки капітанам команд вручив член виконкому відділення НОК України в області Валерій Лобов. Також отримали призи найкращі гравці турніру серед атакуючих, зв’язуючих, блокуючих, глядацьких симпатій.

Під час урочистого підведення підсумків, учасники змагань висловили слова щирої вдячності організаторам заходу- Красилівській міській громаді, своїм тренерам, відділенню Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області, керівникам ДП ПрАТ “Оболонь” “Красилівське” та ТМ “Мамин Хліб” за створені прекрасні умови, підтримку і розвиток спорту в громаді.

Від admin