За версією комісії “Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху” відділення НОК України в Хмельницькій області в огляд-конкурсі на звання лауреата лютого серед дорослих спортсменів у суперечці між легкоатлетами, боксерами, борчинями , плавцями переможницею стала Марина Бех-Романчук) .

Ця титулована хмельничанка, яка цілеспрямовано наближається до олімпійської мрії, посіла в стрибках у довжину друге місце на міжнародних змаганнях у Берліні (6,64 м) і виграла чемпіонат України в приміщенні (6,70 м).

При визначені  кращого серед перспективних спортсменів (вікова категорія   юнаки, юніори та молодь) члени комісії віддали перевагу ще одній легкоатлетці-16-річній Олександрі Чернусі з Кам’янця- Подільського, котра другий рік поспіль перемогла на юнацькому чемпіонаті  України і стала в Софії бронзовою медалісткою 5 юніорського чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) у приміщенні за участю спортсменів 2002 року народження і молодших . Попереду у талановитої подолянки відповідальні літні старти – юнацький та юніорський чемпіонати Європи, на які вона вже виконала нормативи.

В ігрових видах спорту кращими названо волейболістів ВК “Епіцентр-Подоляни” з Городка, які ведуть боротьбу за найвищі нагороди у чемпіонаті Суперліги і Кубку України.

Від admin