2-3 липня у Хмельницькому на майданчиках у парку ім. І. Франка проведено Міжнародний турнір з паркового волейболу серед ветеранів. Команди змагалися у форматі 4х4 та мали змішані склади – грали по двоє чоловіків та жінок. В турнірі взяли участь 9 команд з України (Ужгород, Миколаїв, Львів, Житомир, Хмельницький, Старокостянтинів, Чернівці, Київ, Луцьк) та одна команда з Болгарії (м. Варна).

Із початком змагань спортсменів привітали та побажали гарної гри почесні гості організатори та спонсори, зокрема: міський голова Олександр Симчишин, начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез, президент Всеукраїнського союзу ветеранів спорту–олімпійський чемпіон 1968 року з волейболу Володимир Іванов .

Такий турнір  у Хмельницькому проводився вперше, за перемогу змагалися переважно 40-50-річні ветерани і старші, переважна більшість яких має досвід виступу в професійних і аматорських волейбольних клубах України та зарубіжжя та досягли рівня майстра спорту. Це люди, які показують приклад молоді. Мета турніру – популяризація здорового способу життя та волейболу загалом.

В ході цікавих безкомпромісних поєдинків визначились  команди-призерки:

1. місце – “Старокостянтинівцукор” (м. Старокостянтинів)

2. місце – «Volleyshop» (м. Чернівці)

3. місце – «Фуршет» (м. Київ).

Крім того, відзначили найкращих гравців в різних амплуа.

Всі команди та їх гравці отримали оригінальні призи, подарунки від організаторів та спонсорів і позитивні емоції під час  спілкування в колі друзів, об’єднаних любов’ю до волейболу.

Від admin