У межах Європейського тижня спорту у Кам’янець-Подільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6, що на Хмельниччині, пройшов «Олімпійський урок #BeActive».

У гості до навчального закладу завітала випускниця школи, дворазова чемпіонка України з пауерліфтингу, студентка 3 курсу Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка Катерина Муляр.

Зустріч відбулася в класній кімнаті 10 класу. Катерина розповіла про те, як почала займатися спортом, про режим тренувань та особисті здобутки на чемпіонатах України, участь у міжнародних змаганнях про уславлених олімпійців університету та їх наставників.

Особливу увагу приділила хорошим умовам, котрі сьогодні створені в місті для занять її улюбленим видом та важкою атлетикою, адже має змогу тренуватись в сучасному спорткомплексі «Епіцентр», де передолімпійську підготовку пройшли і зарубіжні важкоатлети, четверо з яких здобули медалі ХХХІІ Ігор, а легкоатлет Михайло Кохан – наразі студент К-ПНУ, посів четверте місце у метанні молота в Токіо.

Після чого, в ході діалогу, відповіла на запитання присутніх школярів і закликала їх до регулярних занять спортом в наявних у місті спортивних закладах.

А під час практичної фази уроку вчитель фізкультури Андрій Донцов провів на шкільному стадіоні оздоровчий забіг з учнями з прапорцями європейських країн під гаслом «Європейській Україні – здорова молодь». Завершився захід традиційним спільним фото, отриманням сувенірної  олімпійської продукції та масовою автограф-сесією!

Від admin