Відділення НОК України в Хмельницькій області у тісній співпраці з  структурними підрозділами ОДА, органами місцевої влади, федераціями з олімпійських видів спорту, ФСТ та відомствами, регіональними центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з метою формування у дітей та молоді мотивацій до здорового способу життя, виховання дітей та підлітків на гуманістичних ідеалах олімпізму активно проводить заходи в рамках «Олімпійського тижня» в різних населених пунктах області .

Так, 13 жовтня 2021 року  в Шепетівській спеціалізованій школі –інтернаті  I-III ступеня за участі представників відділення та Хмельницького  обласного центру  фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх»  відбувся фізкультурно-оздоровчий захід  «Веселі старти»  та змагання з дартсу серед дітей та підлітків.

До програми заходу «Веселі старти» входили естафети «Баскетболіст», «Хокеїст», «Переправа», «Човниковий біг», «Перетягування канату» та Олімпійська вікторина.

У змаганнях з дартсу серед дівчат призерами стали: І-Клімчук Ліліта, ІІ- Шарапова Альбіна, ІІІ- Кацура Марія; серед юнаків: І-Янчук Денис, ІІ- Кучур Денис, ІІІ- Камита Єгор.

У змаганнях «Веселі старти» до числа призерів увійшли команди: І-« Бізони», ІІ- « Богатир», ІІІ- «Чемпіон».

Нагородження призерів грамотами, медалями та подарунками від віділення НОК  та ХОЦФЗН «Спорт для всіх» провів член відділення, директор центру Олександр Якушев.         

14 жовтня, у День захисника України,  на позаміській базі Хмельницького університету управління персоналом в с. Пирогівці Хмельницького району відбувся аналогічний захід з 60 студентами вказаного вишу .

З привітальним словом виступили члени відділення Сергій Лозінський та Олександр Якушев.

У змаганнях з «Дартсу» серед чоловіків призерами стали: І- Крушинський Сергій, ІІ- Поп’як Андрій, ІІІ- Руденко Олександр; серед жінок: І- Мазур Каріна, ІІ- Тонарь Алла, ІІІ- Рижук Ірина.

У змаганнях з «Перетягування канату» перемогу отримала команда ГУП.

Призери змагань нагороджені грамотами, вимпелами, брелками та олімпійською літературою.

Від admin