Під час відкриття традиційної щорічної всеукраїнської науково-практичної конференції “XVI педагогічні читання пам’яті Миколи Дарманського” голова ОДА Сергій Гамалій привітав лауреатів премії імені Миколи Дарманського в галузі освіти та науки.

“Надзвичайно приємно знати те, що Микола Миколайович Дарманський був нашим земляком, адже саме його здобутки лягли в основу наукової діяльності нашого краю. Ця людина доклала немало зусиль, аби на Хмельниччині відчиняли свої двері нові виші та інші навчальні заклади, він закликав охочих підкорювати наукові вершини. Тому з великою шаною вітаю усіх, хто продовжує цю почесну справу,” – наголосив очільник області.

Згідно розпорядження голови облдержадміністрації, премію імені Миколи Дарманського в галузі освіти та науки присвоєно педагогічним та науково-педагогічним працівникам Хмельницької області за номінацією “Кращий педагогічний працівник закладу загальної середньої освіти”

ВЕРГУШУ Олегу Миколайовичу – вчителю фізичної культури Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу № 13 у складі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням польської мови і гімназії Хмельницької області, спеціалісту вищої категорії, вчителю-методисту.

Спортивна родина Хмельниччини вітає лауреата премії, активного учасника олімпійського руху на Кам’янеччині, бажає нових вагомих звершень його вихованців-легкоатлетів на всеукраїнських та міжнародних аренах.

Від admin