IV літня Гімназіада України, до програми якої включено 20 видів спорту: бадмінтон, баскетбол 3х3, бокс, боротьба вільна, боротьба греко-римська, гімнастика художня, дзюдо, легка атлетика, плавання, пляжний волейбол, регбі-7, спортивна аеробіка, спортивне орієнтування, стрільба з лука, теніс настільний, тхеквондо (ВТФ), ушу, фехтування, футбол та шахи, триватиме з лютого по квітень 2022 року. Змагання відбуватимуться у різних регіонах України.

З 4 по 8 лютого 2022 року в Чернігові у спортивному комплексі «Хімік»  проведено фінальні змагання Гімназіади з настільного тенісу за  участю  школярів з 14 областей України та Києва.

Хмельничанин Андрій Островський виграв у  свого опонента з Дніпра з рахунком 3:0 і  став переможцем серед юнаків та виборов право представляти Україну на  ХІХ Всесвітній літній Гімназіаді, що пройде з 14 по 22 травня 2022 року в Нормандії (Франція).

Вітаємо вихованця ДЮСШ №3 та його тренера – викладача  Сергія Якимчука  з перемогою і бажаємо наснаги у підготовці до цих відповідальних міжнародних змагань!

Від admin