Марина Бех-Романчук з Хмельницького і представник Харківської області Артем Левченко  визнані найкращими легкоатлетами січня в Україні.

Участь у голосуванні традиційно брали вболівальники, експерти (Рада Федерації легкої атлетики України) й представники засобів масової інформації. Голоси кожної з категорій враховувалися як третина від усіх голосів.

І якщо перемога Марини Бех-Романчук була з великою перевагою, то при визначенні найкращого атлета довелося вдаватися до додаткових показників, адже й Артем Левченко- переможець у штовханні ядра на командному чемпіонаті України в приміщенні з особистим рекордом  19,54 м, й Олег Дорощук з Кропивницького, який виграв змагання в стрибках у висоту на командному чемпіонаті України в приміщенні (2,25 м) й “Меморіалі Олексія Дем’янюка” (2,24 м),набрали однакову кількість очок. Переможцем у цьому протистоянні вийшов Левченко.

Нагадаємо, що Марина Бех-Романчук, котра спеціалізується в стрибках у довжину і є чинною чемпіонкою Європи саме у цій дисципліні в приміщенні, на командному чемпіонаті України в приміщенні спробувала сили у потрійному стрибку й перемогла з третім результатом сезону в світі – 14,34 м.

Від admin