22 липня на спортивному майданчику ЗОШ №22 відбувся заключний захід Дворових  ігор під гаслом «Стань в ряди олімпійців», присвячений Олімпійському дню. За підтримки відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області фахівці Міського центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання відвідували навчальні заклади міста та сіл, які приєдналися до громади, та проводили цікаві спортивні розваги. Організували такі ігри уже вчетверте.

Впродовж двох місяців діти віком до 13 років мали змогу випробувати свої сили на спортивних локаціях: «Ягоди», «Метання списа», «Штовхання ядра», «Координаційний біг» та інших.  Вони знайомилися з новими видами спорту, історією Олімпійських ігор та весело проводили час літніх канікул. У заходах радіювалися відомі в краї спортсмени та тренери. Ігри відбувались в такому порядку:

13 червня- Пархомівська філія Пироговецького ліцею;

15 червня-Хмельницька ЗОШ№19  І-ІІІ ступенів імені академіка Михайла Павловського.;

17 червня- СЗОШ№27  І-III ступенів №27 імені Дмитра Іваха;

23 червня- СК«Поділля»;

24 червня-ЗОШ№8;

1 липня-Гімназія№2;

4 липня-ЗОШ№13;

6 липня-ЗОШ№18;

11 липня-ЗОШ№25;

18 липня-НВК№31;

20 липня-ЗДО№9«Кобзарик»;

22 липня-ЗОШ№22.

Загалом за час проведення Дворових ігор 585 дітей взяли участь в таких пізнавально-спортивних  розвагах, найактивніші з них отримали сувенірну олімпійську продукцію.

Від admin