В межах Європейського тижня спорту#BeActive, який  щорічно проходить з 23 по 30 вересня, у Хмельницькому закладі дошкільної освіти № 29 «Ранкова зірка» проведено цікаві фізкультурні заходи, які спонукають дошкільнят та їх батьків до фізичної активності, до здорового способу життя – бути активними  не лише  впродовж тижня, але й залишатися такими протягом життя.

Дошкільнята закладу залюбки  долучились до челенджу #BeActive – будь переможцем!   Кожна група дітей під керівництвом досвідчених вихователів виконувала веселу руханку або вправи з предметами, виготовляла олімпійську символіку (Олімпійський Прапор, Олімпійський факел) і передавала естафету іншій групі. Всього до челенджу долучилось 13 груп (260 дітей).

Але найцікавішим фізкультурним івентом тижня стала яскрава та насичена зустріч з першим заступником голови відділення НОК України в Хмельницькій області Віктором Флентіним .

90 дошкільнят середніх груп мали змогу почути розповіді про видатних спортсменів міста, переглянути фото спортивних подій, ознайомитись та погратись іграшками-талісманами Олімпійських ігор, доторкнутись до Олімпійського факела, пригадати минулорічну зустріч з  першою Олімпійською чемпіонкою з вільної боротьби хмельничанкою Іриною Мерлені.

Діти виконали запальну руханку, продемонструвавши готовність вдосконалюватись в подальшому у спорті-йти маленькими кроками до великих перемог.

 Малятам було дуже приємно отримати сертифікати,  цікаві книги на спортивну тематику,  м‘ячі для фізкультурної зали в рамках реалізації акцій  НОК України «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» і зробити фото на згадку.

Від admin