IMG_8669

За підтримки Хмельницького обласного відділення НОК України з 21 по 22 лютого 2015 р. відбулася відкрита першість Старокостянтинівської ДЮСШ та міста з легкої атлетики на честь Героя України Сергія Бондарчука, колишнього вчителя фізики місцевої гімназії, який загинув від кулі снайпера 20 лютого минулого року на вулиці Інститутській у Києві в ході трагічних подій Революції гідності.

Позмагатись з однолітками у 4-х дисциплінах (біг 60м,800м, стрибки у висоту та довжину) на доріжках та в секторах манежу виявили бажання 143 представники 2000 р.н. і молодші 7 команд Хмельницької області і Хмільницької ДЮСШ з Вінниччини.

Під час урочистого відкриття першості юних спортсменів привітали міських голова Старокостянтинова Микола Мельничук, начальник міського управління освіти Анатолій Пасічник, учень гімназії імені Сергія Бондарчука Вадим Панасюк, директор місцевої фабрики Микола Вавринчук, головний суддя змагань, заслужений тренер України Володимир Гоняк.

В ході безкомпромісної боротьби були визначені 24 призери, які отримали грамоти, медалі і грошові винагороди, а переможці – ще й кубки  від організаторів змагань. Крім того за три найкращі результати турніру Валерія Стримецька (біг 60м), Дар’я Нараєвська (стрибки у довжину) зі Старокостянтинова та Сергій Коломійчук (біг 800 м) з Шепетівської ДЮСШ відзначені димломами та медалями НОК України.

Нагородження проводив багаторазовий чемпіон України серед юнаків та юніорів в бігу на середні дистанції Андрій Аліксійчук з с. Чотирбоки Шепетівського району.

IMG_8664

Від admin