DSC_0028З метою сприяння впровадженню в регіоні освітніх та культурних програм Національного олімпійського комітету та Олімпійської академії України серед учнівської молоді Хмельницьким відділенням налагоджені тісні партнерські стосунки з обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (ХОІППО).

Днями в присутності слухачів семінару для методистів фізичного виховання та предмету «Захист Вітчизни» з питань забезпечення рухового режиму учнів у навчальних закладах, в читальному залі бібліотеки ХОІППО урочисто відкрито постійно діючу експозицію «Олімпійська освіта в школі».

На окремих стендах розмістилися поліграфічні видання, передані інституту в рамках Всеукраїнської акції НОК «Олімпійська книга», в тому числі праці місцевих краєзнавців в галузі спорту.

Окрім того, було розгорнуто виставку нагородної олімпійської атрибутики, яка використовувалася при відзначенні кращих учасників спортивно-видовищних та спортивно-виховних заходів, що проводились під егідою Національного олімпійського комітету України в останні роки.

З вітальним словом до присутніх звернулися ректор ХОІППО Віктор Берека та перший заступник Хмельницького обласного відділення НОК України Віктор Флентін.

На прохання слухачів, своїми враженнями про екстремальні види спорту поділився дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор з бобслею, керівник фізичного виховання гуманітарно–педагогічної академії Олександр Бортюк.

Наразі партнери сконцентрували свою діяльність на якісному проведенні конкурсу дитячого малюнку «Олімпійська листівка» та вікторини «Олімпійський ерудит».

DSC_0002 DSC_0003 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0028 DSC_0981 DSC_0982 DSC_0987

Від admin