Відadmin

Бер 21, 2023

25 березня у Хмельницькому можна буде безкоштовно навчитися скандинавській ходьбі та перевірити свій стан здоров’я .

У суботу, 25 березня, мешканців Хмельниччини, гостей та внутрішньопереміщених осіб запрошують долучитись до «Здорової прогулянки» у парку ім. Чекмана, під час якої всі охочі разом з інструктором зможуть навчитися скандинавській ходьбі й перевірити стан свого здоров’я.

На площі перед літньою сценою діятиме медична зона, де учасники зможуть:- виміряти артеріальний тиск та внутрішньоочний тиск;- перевірити рівень цукру в крові;- визначити індекс маси тіла;- пройти флюорографічне обстеження на пересувному флюорографі;- зробити тест на ВІЛ та гепатит С;- проконсультуватися у лікаря-терапевта та отримати консультацію психолога;- також буде можливість вакцинуватися проти COVID-19.

Заняття зі скандинавської ходьби з інструктором будуть проходити кожні 30 хвилин з 13:00 до 16.30 у парку ім. Чекмана за спеціальним маршрутом. Для того, аби записатися в групу на визначений час, необхідно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/uZLf5V7DbBfWazYk7

Зареєстрованим учасникам організатори нададуть палки для скандинавської ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я. По завершенні прогулянки учасники отримають подарунок.

На сцені ведучий буде проводити розіграші на тему здоров’я, де за правильні відповіді можна отримати приємні подарунки. Така оздоровчий мотиваційний захід – можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями.

Захід ініціювало Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ України в межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації від COVID-19.

Від admin