Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, представники регіонального відділення Національного олімпійського комітету та обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” провели фізкультурно-оздоровчий захід “Веселі старти” у Хмельницькому закладі дошкільної освіти №20 “Білочка” в рамках Всеукраїнського олімпійського дня.

Мета даного заходу:
залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризація здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля дітей на свіжому повітрі.

В спортиному святі під гаслом:
“Україна в колі друзів! Рухаємося до Перемоги заради миру!”
взяли участь діти віком 5 – 6 років, з яких були сформовані команди змішаного складу по 6 осіб та групи підтримки з числа ровесників.

До програми заходу входили конкурс на кращу назву команди та її девіз, естафети:

Перемогла команда “Зірочка”
Друге місце посіла команда “Смайлики”
Третє місце розділили команди “Промінчик” та «Веселка».

Окрім отриманих позитивних емоцій, всіх учасників команд нагороилиі грамотами, медалями відповідних ступенів, а також свідоцтвами Олімпійського дня та призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх” та відділення НОК України.

Нагородження провели:
Перший заступник голови Відділення – Віктор Флентін
Директор Центру – Олександр Якушев.

Наступна зустріч з дошкільнятами та вихователями “Білочки” запланована на жовтень поточного року – до 60-річчя цього освітянського закладу.

Від admin