30 травня в рамках відзначення Олімпійського дня  на стадіоні «Поділля» вперше проведено відкриті обласні легкоатлетичні змагання пам’яті почесного члена Федерації легкої атлетики України, почесного президента  Федерації легкої атлетики Хмельницької області Анатолія Мельника (25.10.1938-20.03.2023).

 Участь у заході взяли біля 50 юних спортсменів-початківців 2012 року народження і молодших з Хмельницької та Городоцької об’єднаних територіальних громад, які боролися за нагороди в бігу на 60, 200, 300, 600, 1000 метрів та в стрибках у довжину.

До організації заходу, ініційованого членами родини Анатолія Гнатовича,  доєднались представники  Федерації легкої атлетики Хмельницької області, управління  молоді, спорту та фізичної культури Хмельницької облдержадміністрації, відділення НОК України в Хмельницькій області.

Призери змагань були нагороджені грамотами і медалями, а чемпіони –ще й подарунками від родини Анатолія Мельника, які особисто вручала його дружина-майстер спорту з легкої атлетики(стрибки в довжину) Надія Тарасова.

Всі учасники дійства отримали сертифікати Олімпійського дня і мали змогу сфотографуватися на згадку з колишніми, друзями, вихованцями Анатолія Мельника ,котрі завітали на захід.

Від admin