30 вересня на  майданчиках в парку Івана Франка проведено міський  волейбольний турнір серед аматорів, в якому взяли участь понад 80 шанувальників цієї  гри мільйонів, які представляли 8 змішаних команд.     Окрім хмельничан в ньому були задіяні і тимчасово переміщені особи, котрі знайшли притулок та роботу в нашому місці і стали ініціаторами його проведення разом з місцевою ентузіасткою Ольгою Вахромеєвою.

Цей спортивно-оздоровчий захід присвятили Дню міста Хмельницького та Європейському тижню спорту. Під час урочистого відкриття змагань гравців привітав очільник ветеранського спортивного руху в області член виконкому регіонального відділення Національного олімпійського комітету України Віктор Барбалюк.Він надав призи, які були вручені по завершені турніру кращим гравцям.

Переможених не було, адже всі гравці отримали заряд бадьорості в ході безкомпромісних баталій і подальшого дружнього спілкування з  суперниками, для яких активні заняття спортом стали  повсякдевною нормою їх життя і цілком відповідають гаслу Європейського тижня спорту «#BeACTIVE».

Від admin