В рамках відзначення Європейського тижня спорту 2 вересня в Кам’янці-Подільському відбувся патріотичний благодійний забіг «Крок до синергії» в підтримку Збройних сил України, організаторами якого виступили Благодійний фонд «Краще майбутнє» спільно з компанією VAV Synergy, Кам’янець-Подільської міською радою та відділенням Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

Під час заходу збирали кошти на придбання  розвідувальних дронів для трьох військових частин Хмельниччини, які нині виконують завдання на найгарячіших напрямках – Херсонському та Запорізькому. Тому бігли швидко, донатили щедро, адже дрони реально рятують життя!

Старт забігу символічно відбувся на Європейській площі, а фінішували 270 бігунів різного віку і вподобань біля міської ратуші, подолавши центральними вулицями двокілометрову дистанцію. Надихали учасників бігу та підтримували високий моральний дух військовий оркестр та ведучий –член відділення НОК Леонід Гурман. В перших рядах серед стартувавших були помітними заступник міського голови Дмитро Назаренко, члени відділення НОК Віктор Флентін та Олександр Нагуляк.

Всього за рахунок пожертв того дня  від бігунів отримано 87 тисяч гривень, а з врахуванням попередніх надходжень-понад 354 тисячі гривень, на які було закуплено 4 дрони.

Під час урочистого нагородження було відзначено 24 переможців та призерів забігу у 4-х вікових групах грамотами, кубками, медалями та подарунками ,в тому числі футболками з олімпійською символікою від організаторів які подякували небайдужим кам’янчанам за культуру розвитку спорту в місті та підтримують ЗСУ.

Від admin