3 жовтня з учнями 5-б класу  Хмельницької  спеціалізованої загальноосвітньої школи №19 І-ІІІ ступенів імені академіка Михайла Павловського членами відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області : заступником голови Віктором Флентіним та олімпійкою –учасницею Ігор -2004 в Афінах  Людмилою Головченко (вільна боротьба) проведено  Олімпійський урок#BeActive у вигляді  пізнавальної бесіди “Олімпійці серед нас”.

Школярі прибули до Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, де захід з ними розпочали екскурсією у вказаному закладі по спортивним залам з легкої атлетики, спортивної гімнастики, боротьби, боксу, відвідали і басейн.Саме в цей час там відбувались тренування вихованців Центру за якими вони мали змогу поспостерігати.

Потім школярі ознайомилися з фотогалереєю  7 олімпійців-випускників ХОЦФВУМ (борці Ірині Мерлені Андрій Стаднік Людмила Головченко легкоатлети Віта Паламар Руслан Гливинський Марина Бех- Романчук та фристайлістка Ольга Полюк).  В басейні закладу  підготовку до своєї третьої Олімпіади тут часто проводить титулований плавець Михайло Романчук.

Надалі учні  СЗОШ№19 побували в офісі відділенням НОК України , де їм розповіли про історію Олімпійського руху в Хмельницькій області, провели Олімпійську вікторину, познайомили з символами Ігор, надали відповіді на запитання.

На згадку про зустріч учням вручили сертифікати з логотипом заходу, олімпійську сувенірну атрибутику та провели фотографування.

Від admin