30 березня Вінниця прийняла командний чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед  дорослих, молоді, юніорів та юнаків.

Збірну Хмельниччину представили 28 спортсменів з Нетішина, Полонного, Старокостянтинова, Старої Синяви, Хмельницького, Кам’янця-Подільського, які у підсумку посіли перше місце серед 18 команд і повернулися додому з кубком.

В особистому заліку здобуто дві золоті нагороди.

Так, Марія Побережник зі Старокостянтиновcької ДЮСШ (тренер Володимир Гоняк) стала найкращою на дистанції 1км серед дівчат до 16 років(3хв14сек), випередивши на 2сек найближчу суперницю з Волині Ольгу Кочетову.

Майже одночасно фінішували юнаки тієї ж вікової категорії U16  на дистанції 2 км: хмельничанин Дмитро Довбиш лише на якусь мить зміг випередити Владислава Мамченка з Калуша , в обох – 6хв26сек.Перемога Дмитра з Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді стала приємною несподіванкою навіть для його наставників Івана Чорного та Антоніни Юрковської (Пліснярської).

Підтримали золотий почин наймолодших інші подоляни, більшість з яких увійшли до чільної десятки на дистанціях від 3до 8 км та у змішаній естафеті серед різних вікових груп.

Вітаємо спортсменів та їх наставників з черговою перемогою  у легкоатлетичному кросі, які змогли повторити свій минулорічний успіх!

Від admin