На чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів фізичної культури і спорту з бігу  на 10 км єдиним представником від Хмельниччини був Олександр Нагуляк – член регіонального відділення Національного олімпійського комітету України.

19 травня по трасі на Трухановому острові в столиці він пробіг «десятку» за 45 хв 38 сек і посів третє місце серед чоловіків вікової категорії 65-69років. Нагуляка змогли випередити лише титуловані легкоатлети  з Київщини: майстер спорту Віктор Недибалюк та  майстер спорту міжнародного класу Олександр Лисенко -багаторазові переможці і призери світових та європейських чемпіонатів серед ветеранів.

Наш бігун отримав диплом і дві медалі: пам’ятну фінішера- за успішне подолання  дистанції  і за призове місце, а також сувенірну олімпійську продукцію.

Довідково

Олександр Нагуляк 9 років успішно представляє Клуб ветеранів легкої атлетики Хмельницької на всеукраїнській арені , в 2022році став призером чемпіонату Європи в бігу по шосе на 10км в складі збірної команди України (м. Гроссето Італія).

8-9 червня Кам’янець-Подільські стадіони (Г. Тонкочеєва та національного університету) прийматимуть чемпіонат України з легкої атлетики серед  ветеранів, на якому очікується виступ понад 250 спортсменів віком від 35 років та старших, в тому числі біля 40 наших  земляків з усіх куточків області.

Від admin