IMG_1461За підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету України  у Хмельницькому відбувся VIII Всеукраїнський турнір  «Олімпійські надії» серед юнаків  2002-2003 і 2000-2001  та дівчат 1998-2002 років народження.  

 

 

 

 

Цьогоріч на популярні змагання прибули 186 учасників з 19 населених пунктів, що представляли 9 областей України, а також міста Жешув і Седельце (Республіка Польща) та Молдову.

На урочистому відкритті турніру з привітаннями виступили: голова Хмельницького обласного відділення НОК України майстер спорту СРСР з вільної боротьби Юрій Краснюк та фундатор цього пріоритетного виду спорту в місті Віктор Барбалюк.

За палкої підтримки глядачів, серед яких виділялися батьки та тренери, що не стримували своїх емоцій, пройшло чимало захоплюючих поєдинків, в яких і були визначені переможці в усіх вагових категоріях.

Тож на першу сходинку п’єдесталу зійшли: Назар Додь, Анатолій Кириєнко, Влад Растянін, Анна Войтова, Дарія Сич, Марія Кирея (Хмельницький), Валентин Білашевський, Іван Марусик, (Джурів, Івано-Франківська обл.), Сергій Торгонський, Андрій Гайченя, Олександр Стадайчук (Олевськ, Житомирська обл.), Данило Стиркін та Сергій Мартинюк (Українка, Київська обл.), Юрій Дуняк та Віталій Остапчук (Калуш, Івано-Франківська обл.), Олександр Вишняк (Чернівці) ,Вадим Куриленко (Ободівка, Вінницька обл.), Віталій Каліжук (Шумськ, Тернопільська обл.), Андрій Бац (Городок, Хмельницька обл.), Наталія Стецюк (Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл.).

Чемпіони та призери отримали від організаторів змагань грамоти, медалі, призи, а всі учасники – цінні подарунки від меценатів.

Крім того, спеціальними кубками відмічені Вадим Куриленко з Вінниччини «за кращу техніку», та Андрій Лужний (Калуш, Івано-Франківська обл.) «за волю до перемоги».

IMG_1450

IMG_1458

IMG_1461

IMG_1462

Від admin